Nyheter

Paneldebatt om Jakobsbergs sjukhus!

1-jkb-sjukhusDen 29 november kl. 18.30 har du chans att komma och lyssna och ställa frågor till en debattpanel kommunal- och landstingspolitiker angående Jakobsbergs sjukhus på Hyllan, Jakobsbergs bibliotek.

Den 29 november kl. 18.30 har du chans att komma och lyssna och ställa frågor till en debattpanel kommunal- och landstingspolitiker angående Jakobsbergs sjukhus på Hyllan, Jakobsbergs bibliotek.

Varför vill de andra partierna lägga ner ett fungerande sjukhus? Är sjukhuset verkligen i så dåligt skick som vissa vill påskina, trots att Locum säger något annat? Kastar man inte våra skattepengar i sjön när vi betalat för renovering av sjukhuset? Kan det kallas valfrihet att vi blir av med ett sjukhus vi äger tillsammans och får ett som ägs av några få? Blir vården i Järfälla bättre för att en del av våra skattepengar går till annat än de är tänkta för – vinst? Blir färre gamla sjuka när man inför vårdval i geriatriken? Hur ser vårdbehovet ut framöver, med tanke på att antalet gamla ökar? Baseras besluten på en vårdbehovsanalys eller drömmar? I lokalpressen får S det att låta som att det ska byggas ett akutsjukhus, är det verkligen sant? Är partierna som beslutar om ytterligare privatiseringar i vården verkligen i takt med sina väljare då åtta av tio är emot just detta?

Ja, frågorna är många. Kom dit och lyssna och delta!

Har du inte skrivit på namninsamlingen mot försäljningen så gör det här!

Dela den här sidan:

Kopiera länk