artikel

På gång i Vänsterpartiet

Kaffet har knappt kallnat efter valrörelsen förrän V Järfälla fortsätter sin mötesverksamhet.

Imorgon onsdag 1 oktober har Vänsterpartiet Järfällas bostadsgrupp möte kl 18. Samling utanför kommunhuset i Jakobsberg på Vasavägen nära gågatan. Vi gör en höstplanering för våra möten och för vårt opinionsarbete.valet 14 Bosse 012

Imorgon onsdag 1 oktober har Vänsterpartiet Järfällas bostadsgrupp möte kl 18. Samling utanför kommunhuset i Jakobsberg på Vasavägen nära gågatan. Vi gör en höstplanering för våra möten och för vårt opinionsarbete.

Dagen därpå, på torsdag den 2 oktober har Vänsterpartiet Järfällas miljönätverk möte kl 18 på ABF, Riddarplatsen 36 i Jakobsberg (bredvid Coop på gågatan). Då kommer den internationelle planeringsexperten på cykelbanor i tätort, Erik Beckman, på besök. Dessutom deltar SNF Järfällas Allan Edblom.

På måndag den 6 oktober kl 18 – 19 bjuds alla nya medlemmar och sympatisörer in till ett första informations- och orienteringsmöte om vad V Järfälla driver för frågor och hur kommunfullmäktigearbetet fungerar- Vi bjuder på morotskaka och kaffe. Plats: konditori Sans Rival i Jakobsberg. Föranmälan till [email protected] senast 5 oktober.

Samma dag kl 19 har Vänsterpartiet Järfälla medlemsmöte på ABF, Riddarplatsen 36, Jakobsberg.

Tisdagen den 14 oktober har Vänsterpartiet Järfällas välfärdsgrupp möte kl 18. Samling utanför kommunhuset på Vasavägen i Jakobsberg. Höstplanering.

Vänsterpartiet Storstockholm anordnar kurser för nya medlemmar, en lördag och en söndag (ej övernattning). Aktuella datum är 18-19 oktober, 15-16 november eller 6-7 december. Plats: Kungsgatan 84, inre gården. Anmälan sker till [email protected].

Slutligen får du ett tips på en intressant artikel! https://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/linkoping-ger-tiggare-mat-och-husrum-i-vinter

Bilden: Bo Leinerdal i fokus. Han förhandlar just nu med övriga partier om vilka som kommer att ingå i majoriteten i kommunfullmäktige de närmaste åren.

Dela den här sidan:

Kopiera länk