artikel

Om dagens torgmöte och kalendarium

Idag hade Vänsterpartiets miljönätverk anordnat ett torgmöte i Jakobsberg på temat miljö. Riksdagsledamoten Jens Holm frågades ut av miljönätverkets medlemmar om mat, energi, transporter och gröna jobb. Dessutom spelade feministiska trumbandet Rrrriot Samba så det stod härliga till och mycket folk samlades kring torgmötet. Ett mycket bra arrangemang bland många andra aktiviteter under Järfälladagen i Jakobsbergs centrum.Torgmöte 6.9.14 016

Idag hade Vänsterpartiets miljönätverk anordnat ett torgmöte i Jakobsberg på temat miljö. Riksdagsledamoten Jens Holm frågades ut av miljönätverkets medlemmar om mat, energi, transporter och gröna jobb. Dessutom spelade feministiska trumbandet Rrrriot Samba så det stod härliga till och mycket folk samlades kring torgmötet. Ett mycket bra arrangemang bland många andra aktiviteter under Järfälladagen i Jakobsbergs centrum.

Imorgon söndag 7 september blir det diskussioner och aktiviteter på Söderhöjdens Torg utanför ICA Dackehallen från kl 15. Då ska vi uppmana så många som möjligt att gå och rösta, eftersom andelen röstande i tidigare val från området varit lågt.

På tisdag den 9 september blir det HBTQ-information i Vänsterpartiets valstuga i Jakobsberg från kl 14 med HBTQ-experten Kerstin Burman.

På fredag är den viktiga slutdebatten inför valet med partiledarna kl 20 i SVT. Tidigare på da´n delar vi ut valinformation vid pendeltågsstationerna i Jakobsberg och Kallhäll.

På lördag den 13 september kl 10 – 11 anordnas Vänsterpartiets sista torgmöte på gågatan inför valet med en presentation av toppnamnen på Vänsterpartiets kommunvalsedel samt tal av Karin Rågsjö, riksdagskandidat och medlem av Vänsterpartiets partistyrelse.

Valstugan i Jakobsberg håller öppet imorgon söndag kl 12-15, vardagar i veckan kl 12-18, lördag kl 11-15 och på valdagen kl 13-17. På kvällen anordnas valvaka för medlemmar och sympatisörer i Viksjö. Sedan vet vi hur det gick i riksdags-, landstings- och kommunvalet!

PS. Vill du ge ditt stöd till Vänsterpartiet innan valet så kan du bli medlem. Gå in på www.vansterpartiet.se och fyll i din ansökan redan nu!

Bilden: Rrrriot Samba, Jens Holm och miljönätverket före torgmötet

Dela den här sidan:

Kopiera länk