artikel

Fler röster från gatan

V Järfälla har frågat medborgare vilka politiska frågor som är viktiga. Här kommer andra delen av röster från gatan:

–          Bättre cykeltillgänglighet.    –          Mindre segregering,   –          Det behövs en klocka före nedgången vid pendeltåget. Det behövs tydligare markeringar mot pendeltåget för synskadade. –          Vem har fällt träden i Jakobsberg Centrum? Det är trist.

–          Bygg bostäder längs Mälaren.    –          Rusta upp fasaderna på bostäderna på Riddarplatsen, ser tråkigt ut idag.   –          Idag tvingas cancersjuka jobba. Det är en jävla skit. Låt folk leva.   –          För få fritidsgårdar. Idrott, fotboll, simskola och dans kostar alldeles för mycket för ungdomar. 2.800 kr för en termins dans är för mycket.IMG_2218

–          Bygg bostäder längs Mälaren.    –          Rusta upp fasaderna på bostäderna på Riddarplatsen, ser tråkigt ut idag.   –          Idag tvingas cancersjuka jobba. Det är en jävla skit. Låt folk leva.   –          För få fritidsgårdar. Idrott, fotboll, simskola och dans kostar alldeles för mycket för ungdomar. 2.800 kr för en termins dans är för mycket.

–          Medborgarlön,   –          Utjämna skillnaden i skatt för pensionärer och arbetande,    –          Rusta upp Jakobsberg Centrum,   –          Vi har inte råd längre med den fria invandringen.    –          Vi vill ha tillbaka ledsagning och kontaktpersoner för till exempel autistiska.    –          Mer resurser till skolan. Avskaffa löneskillnaderna mellan män och kvinnor.

–          Kräv tillbaka de 245 miljarderna från AP-fonderna som Göran Persson tog under 90-talskrisen. Då lovade han att det var bara ett lån. –          Ta en paus i att betala EU-avgiften under ett år.  –          Fri prostitution, legalisera haschet. Satsa på fler jobb och fler lärare i varje klass.  –          Det är för lite personal i sjukvården.   –          Mer disciplin i skolan behövs. Högre lärarlöner.

–          Äldreomsorgen är en katastrof! Dåligt betald personal och dåliga chefer.   –          Bort med Erik Ullenhag.   –          Stoppa tiggeriet på våra gator.   –          Fler hyresrätter, upprustad välfärd.  –          Förstatliga skolan.

Bilden: kom gärna till Vänsterpartiets valstuga och ställ frågor eller framför dina åsikter!

Dela den här sidan:

Kopiera länk