artikel

Internationell cykelplaneringsexpert på G

Igår hade Vänsterpartiet Järfällas miljönätverk möte (se gruppselfien) och planerade torgmöte och höstens verksamhet.miljönätverk 28.8 008

Igår hade Vänsterpartiet Järfällas miljönätverk möte (se gruppselfien) och planerade torgmöte och höstens verksamhet.

Torsdagen den 2 oktober kommer Erik Beckman från Naturskyddsföreningen och berättar om hur man kan planera cykelbanor i tätort. Erik har bland annat bidragit till cykelplaneringen i Japan. Naturskyddsföreningen i Järfälla är inbjudna till mötet.

Gruppen planerade också att bjuda in en person för att prata om Förbifart Stockholm och Vänsterpartiets miljöomställningsplan för Storstockholm, detta till ett möte i november. Det fanns också en mängd andra idéer för gruppens verksamhet som studiecirkel, filmkväll, cykelparad med mera som ivrigt ventilerades.

V:s miljönätverk planerade också för det torgmöte gruppen ska ha lördagen den 6 september kl 11.30 på gågatan i Jakobsberg. Bland annat kommer V:s riksdagsledamot Jens Holm att prata miljö och klimat och även svara på frågor från allmänheten och från miljönätverkets medlemmar. De trummande tjejerna i RrrriotSamba står för underhållningen. Vill du aktivera dig i miljönätverket så maila till [email protected].

Dela den här sidan:

Kopiera länk