artikel

Miljöintresserad? Miljönätverket möts på torsdag

V Järfälla har en särskild grupp som fördjupar sig i miljö, energi och klimatfrågor, Miljönätverket. Hemsidan fick en intervju med Birgitta Adolfsson, sammankallande i nätverket.

–          Vi ska träffas på torsdag 28 augusti kl 18 på ABF, Riddarstråket 36 i Jakobsberg. Då ska vi förbereda torgmötet om miljö lördagen den 6 september och bestämma vilka teman vi ska ha för våra träffar i höst och olika aktiviteter.miljö24.8.14 007

–          Vi ska träffas på torsdag 28 augusti kl 18 på ABF, Riddarstråket 36 i Jakobsberg. Då ska vi förbereda torgmötet om miljö lördagen den 6 september och bestämma vilka teman vi ska ha för våra träffar i höst och olika aktiviteter.

–          Torsdagen den 2 oktober på vårt nätverksmöte kommer Erik Beckman, som är internationell expert på att utveckla cykelnätverk i storstäder och anställd på Naturskyddsföreningen.

–          Nätverket har också gjort ett antal lokala informationsblad om miljöarbetet i Järfälla, som till exempel ett miljöprogram för V Järfälla och en ”Kom igång-broschyr” med vegetariska recept. Vi har också gjort en tipslista om hur man kan leva energisnålt och när man ska handla mat.

–          Vi välkomnar nya intresserade till miljönätverket och är ingen stängd grupp. Tvärtom är alla miljöintresserade välkomna att ansluta sig, avslutar Birgitta Adolfsson.

Vill du ha kontakt med miljönätverket, ring Birgitta på tel 072 230 8398.

Bilden: några av miljönätverkets publikationer

Dela den här sidan:

Kopiera länk