artikel

Behövs det fler bostäder i Järfälla?

På lördag den 23 augusti blir det ett spännande event på gågatan i Jakobsberg kl 12. Vänsterpartiet har torgmöte om bostadsfrågan. foto Seluah AlsaatiMen föreningen startar torgmötet med något helt annat. Partiföreningen har beslutat instifta ett pris, Årets Förening i Järfälla, ett pris som kommer att delas ut på torgmötet, till en förening som gjort stora sociala insatser för många människor. Vilken förening det är avslöjas på torgmötet.

På lördag den 23 augusti blir det ett spännande event på gågatan i Jakobsberg kl 12. Vänsterpartiet har torgmöte om bostadsfrågan. Men föreningen startar torgmötet med något helt annat. Partiföreningen har beslutat instifta ett pris, Årets Förening i Järfälla, ett pris som kommer att delas ut på torgmötet, till en förening som gjort stora sociala insatser för många människor. Vilken förening det är avslöjas på torgmötet.

Priset kommer att delas ut av Seluah Alsaati som är distriktsordförande i Vänsterpartiet Storstockholm. Hon kommer senare under torgmötet att frågas ut om Vänsterpartiets bostadspolitik i länet. Dessutom kommer Freddy Grip, riksdagskandidat, och Annica Nilsson, Vänsterpartiet Järfälla, att diskutera bostadssituationen i Järfälla och i Storstockholm.

Hyresgästföreningens ordförande i Järfälla Eva Dazley kommer att berätta om hur Hyresgästföreningen ser på bostadssituationen. Slutligen kommer Vänsterpartiet att överlämna ett antal undertecknade vykort som kräver att Järfälla bygger fler hyresrätter till Cecilia Lööfgren,eva dazley moderat ordförande i kommunstyrelsen. Vänsterpartiet har ju kampanjat med Hyresgästföreningen, miljöpartiet och Socialdemokraterna för kravet bygg fler hyresrätter. Emellan programpunkterna blir det också levande musik med trubaduren Matteus Blad. Missa inte!

Hyresgästföreningens ordförande i Järfälla Eva Dazley kommer att berätta om hur Hyresgästföreningen ser på bostadssituationen. Slutligen kommer Vänsterpartiet att överlämna ett antal undertecknade vykort som kräver att Järfälla bygger fler hyresrätter till Cecilia Lööfgren, moderat ordförande i kommunstyrelsen. Vänsterpartiet har ju kampanjat med Hyresgästföreningen, miljöpartiet och Socialdemokraterna för kravet bygg fler hyresrätter. Emellan programpunkterna blir det också levande musik med trubaduren Matteus Blad. Missa inte!

Bilder: Seluah Alsaati och Eva Dazley

Dela den här sidan:

Kopiera länk