artikel

Möte om hållbar utveckling

I onsdags hade Vänsterpartiets miljönätverk i Järfälla möte. En av de nytillkomna var Kerstin Österberg.

Hur var mötet?foto Kerstin Österberg

Hur var mötet?

– Jag blev imponerad när jag hörde vad miljönätverket redan gjort! I övrigt var det intressant. Vi talade bland annat om hållbar utveckling för barn och ungdomar, att det ligger många nya jobb i miljöomställningen, vilka miljökonsekvenserna kan bli för Järfälla av den utveckling som FN:s klimatrapport nyligen pekade ut.

Vad bestämde ni på mötet?

– Att vi ska öka våra kunskaper och koncentrera arbetet på några viktiga frågor. Ett område som vi nog kommer att fördjupa oss i gäller hur man kan öka kunskapen hos och nå barn och ungdomar om klimatfrågor. Klimatfrågan är viktig och den berör ju många. Det finns massor av bra fakta och argument som vi kan få fram. Jag är optimistisk på den punkten!

Bild: Kerstin Österberg

Dela den här sidan:

Kopiera länk