artikel

På gång i november och december

foto flerfamiljshus

* Torsdagen den 7 november kl 18.30 Offentlig diskussionskväll kring bostadskön och bostadspolitiken i Järfälla. Vi inleder med sång och musik, därefter inledningar av Bo Leinerdal, V Järfälla, och Eva Dazley, Hyresgästföreningen i Järfälla. Sedan blir det workshops kring olika frågeställningar kring bostadspolitiken. Fritt inträde. Arrangör: Vänsterpartiet Järfälla i samverkan med Hyresgästföreningen i Järfälla

* Tisdagen den 12 november kl 18.30 nätverksträff om välfärdsfrågor. Är du intresserad av välfärdsfrågor och att påverka Vänsterpartiet Järfällas politik i välfärdsfrågorna, så är detta ett möte att rekommendera. Samling utanför kommunhuset i Jakobsberg.

* Torsdagen den 14 november kl 19.00 på ABF, Riddarplatsen 36, VI. Möte för val av kongressombud till kongressen i januari. Valkretsen består av medlemmar i Järfälla, Ekerö, Sigtuna, Upplands-Väsby och Upplands-Bro. Vill du se Järfälla representerat på kongressen bör du gå på mötet.

* Lördagen den 16 november kl 13-14 i Jakobsbergs centrum. Namninsamling för kravet bygg fler hyresrätter. Samling utanför kommunhuset kl 12.30.

* Söndagen den 17 november kl 14-17 miljö och klimatkurs i Sundbybergs kommunhus. Kontakta Birgitta Adolfsson på mejl om du vill ha information på [email protected]

* Lördagen den 7 december kl 18.30 bjuder V Järfälla sina medlemmar på Stadsteaterns pjäs Grodregn över Fruängen. De som vill äter middag tillsammans kl 17 på Tacobaren bakom Kulturhuset, på egen bekostnad. Anmälan sker via mail till [email protected] senast 24 november

Dela den här sidan:

Kopiera länk