artikel

Lär dig mer om miljö

Söndagen den 17 november kl 14-17 anordnar Vänsterpartiet Storstockholm en miljö- och klimatkurs för V-föreningar i nordvästra Stockholm, däribland Järfälla. Birgitta Adolfsson, medlem i V Järfälla, vet mer.

Berätta lite om kursen?

– Det är miljö- och klimatutskottet som ordnar den här workshopen i Sundbybergs kommunhus och som bland annat kommer att handla om en hållbar och klimatneutral omställning. Partier och jag som enskild kan göra mycket.

Varför har du anmält dig?

– Jag vill lära mig mer, det är ett viktigt område för ett rödgrönt parti. Kunskap gör det lättare att argumentera bra. Det är viktigt att miljöarbetet inkluderas i vårt partiarbete. Det gäller att rädda framtiden och att inse att man kan påverka detta och bidra konkret i Järfälla för att påverka miljön positivt!

Vill du veta mer? Kontakta Birgitta Adolfsson på mejl ([email protected]). Anmälan till kursen sker senast den 5 november till [email protected]

Bilden: Birgitta AdolfssonFoto Birgitta Adolfsson

Bilden: Birgitta Adolfsson

Dela den här sidan:

Kopiera länk