artikel

På gång den närmaste tiden

foto på Peter Blochlörd 7 september kl 12-15

lörd 7 september kl 12-15

V Järfälla bedriver två namninsamlingar, dels en om att det behöver byggas fler hyresrätter, dels en om att stoppa vinsterna i välfärden. Den 7 september kommer vi att samla namn på gågatan i Jakobsberg för båda dessa namninsamlingar. Vill du hjälpa till en timme eller två, kontakta Annica Nilsson på tel 073 939 18 01.

tisdag 17 september kl 18.30 – 20.30

V Järfälla anordnar en debattkväll om skola på biblioteket i Jakobsberg. Frilansjournalisten Mats Wingborg har varit redaktör för en alldeles ny antologi om skolan, ”Likvärdighet i skolan” och kommer att berätta om den. Sedan blir det frågestund och allmän debatt. Mötet leds av två lärare, Monika Lafveskans och Elisabet Jones. Trubaduren Marcelo Arevalo sjunger och spelar. Vill du hjälpa till, kontakta Monika Lafveskans på tel 073 931 07 17.

Peter Bloch (bilden), ordförande i Vänsterpartiet Järfälla

070 2551337

 

Dela den här sidan:

Kopiera länk