artikel

Vad hände på mötet?

Framtiden för Vänsterpartiet i Järfälla ser optimistisk ut, kan vi mycket lätt konstatera efter mötet den 14 september.

Flera bra beslut togs på Järfällavänsterns senaste möte.

Läs mer här!
Det som hände på mötet var att vi utnämnde Ola, Zana och Gilda till ombud till halvårskonferensen som Vänsterpartiet stockholm anordnar. Det distrikt vi tillhör.

Vi beslutade också att skapa en arbetsgrupp som tar hand det praktiska med verksamheten. Arbetsgruppens första projekt är att anordna ett öppet möte som skall eventuellt handla om ekonomisk politik. De som ingår i arbetsgruppen är Zana (sammankallande), Gilda, Mårten och Isak.

Mot slutet av mötet valde Gilda att också väcka det internfeministiska problemet vi har i vår förening. Hon ville att vi skulle kalla till ett kvinnomöte där vi ska kunna samla kvinnorna i vårt parti och ungdomsförbund till ett möte, för att försöka få dem att bli aktiva. Vi bestämde att de som ska sköta detta är Zana och Gilda.

Vi diskuterade givitis aktuella saker som exempelvis läget för folket hus, finanskrisen, sammarbetet mellan S-V-MP och kommunalpolitiska frågor.

Undrar du något mer specifikt, hör gärna av dig till vår kommunalpolitiska sekreterare, Zana hussan på [email protected]

Mer information kring aktiviteter kommer inom kort.

Väl mött
Vänsterpartiet Järfälla

Dela den här sidan:

Kopiera länk