Nyheter

Alliansen vill ta över makten i Järfälla med hjälp av SD

Den moderatledda borgerliga alliansen i Järfälla har nu bekräftat att de kommer att ta över makten i Järfälla. För att det ska vara möjligt måste de ha stöd av Sverigedemokraterna. De sviker därmed sitt löfte om att inte ge SD något inflytande i Järfälla. Frågan är, vad har SD fått igenom för att ge sitt stöd till alliansen? Är det Liberalernas förslag att minska bostadsbyggandet i Järfälla? Kommer några hyreshus på Söderhöjden rivas som Centern föreslog i valrörelsen? Vad är beskedet till de 5 000-6 000 som står i kö för en bostad i Järfälla? Alliansen skriver ett nytt mörkt blad i Järfällas historia. De legitimerar ett mörkbrunt rasistiskt parti som i Järfälla haft företrädare som aktivt stöttat den nazistiska organisationen NMR och som på sin valsedel hade en kandidat som hoppades att en båt med asylsökande skulle sjunka och att muslimer skulle drunkna. Beskedet från Vänsterpartiet är att vi kommer driva en aktiv och konstruktiv politik för ett Järfälla som är fritt från främlingsfientlighet och rasism och som utvecklar ett Järfälla till en bra plats för alla att bo  och verka i.

Dela den här sidan:

Kopiera länk