artikel

Välkommen till Järfällavänsterns hemsida!

Vi är en aktiv förening med mycket utåtriktade aktiviteter, samtidigt som vi har en aktiv grupp i kommunfullmäktige. Vi ordnar torgmöten och andra offentliga möten, delar flyers, affischerar, skriver insändare och har medlemsmöten med efterföljande middag med mycket diskussioner om politik.

Vi arbetar just nu med tre huvudfrågor, som vi försöker skapa opinion kring.  Det behövs byggas fler billiga hyresrätter, vi behöver få en bättre miljö- och energipolitik i Järfälla och hela välfärdsområdet behöver upprustas. Så här ser våra planer ut för den närmaste tiden:

8 mars – utdelning av flyers och nejlikor vid pendeltågen

6 april  – torgmöte om miljö-,energi,klimatfrågor i Jakobsberg. Samma dag medlemsmöte och gemensam middag

1 maj – vi samlas i sista vagnen i pendeltåget som går mot stan kl 10.58 från Jakobsberg, fikar tillsammans i stan och demonstrerar tillsammans med V

4 maj – torgmöte i Jakobsberg kring bostadsfrågor och hyresrätten

1 juni – torgmöte i Jakobsberg kring välfärdsfrågorna

15 juni – gemensam sommarfest

För att vi ska kunna skapa opinion behövs det många personer, som kan bidra med sitt deltagande då och då. Vill du vara med och förändra världen, Sverige och Järfälla? Ta kontakt med undertecknad så kan vi prata mer om hur just du kan få en meningsfull uppgift i partiföreningen. Jag heter Peter Bloch och är ordförande i Järfällavänstern sedan förra året och bor i Jakobsberg. Tillsammans kan vi uträtta mirakel!

Peter Bloch, tel 070 255 13 37

Dela den här sidan:

Kopiera länk