artikel

Göran Hillman slutar som gruppledare

Göran Hillman, gruppledare för Vänsterpartiet i Järfälla kandiderar inte för en ny mandatperiod i kommunfullmäktige.
– Jag har varit gruppledare och fullmäktigeledamot sedan 1991, suttit i kommunstyrelsen sedan 1989. Det kan nu vara lagom att göra någonting annat, säger Göran Hillman, som nu vill få tid att ägna sig åt sina olika skrivprojekt.

För Göran Hillman som har ägnat sig åt kommunalpolitik i över 20 år har dagarna och kvällarna varit fyllda med allt det som hänger ihop med politiken: sammanträden, möten, konferenser och kontakter med kommuninvånare.

– Det gäller att sluta medan det ännu är roligt och intressant. Därför sätter jag punkt nu– i alla fall i den omfattning som gällt hittills. Men jag kan mycket väl tänka mig att ställa upp för något mindre uppdrag – om partiet så vill, säger Göran Hillman, som fortsätter med full fart året ut.

För mer information, kontakta Göran Hillman på 070-491 71 70 eller Berivan Öngörur, politisk sekreterare på 070-955 88 47

Dela den här sidan:

Kopiera länk